Geruststellend bericht

Zo zeg, op dit blog gebeurt ook al een tijdje niks. Da’s vast geen goed teken. Zou je misschien denken hè? We hebben al van meerdere mensen dergelijke geluiden gehoord. Maar gelukkig is het niet zo: het gaat juist hartstikke goed met Kim!

Zowel lichamelijk (geen pijn, geen zorgwekkende ontwikkelingen) als mentaal lopen de zaken gesmeerd. Kim is retedruk met van alles en nog wat (kom ik zo nog even op terug). Dan schiet het schrijven van blogs er kennelijk even bij in. Ik vind het niet kunnen trouwens.

Omdat jullie natuurlijk allemaal bezorgd en nieuwsgierig zijn, en vast ook helemaal geen fijne Kerst hebben zonder geruststellend bericht, kroop ik even snel achter m’n laptop.

Gezellig, denk je vast. Met Kerst achter je laptop gaan zitten. Die arme Kim. Nou, die arme Kim zit al de hele avond online kleren te bestellen (iets met ZARA, uitverkoop en snel groeiende kinderen). Vet romantisch. Ik zei toch al dat ze druk was.*

Maar goed, jullie kunnen gerust nog een wijntje nemen: met Kim gaat alles op rolletjes. In het nieuwe jaar verschijnt hier hopelijk snel weer een mooi verhaal van haar.

Een mooie laatste week gewenst namens ons (van het jaar hè, van het jaar), en maak het niet te gek.

* Edit van Kim: ik ben inderdaad enorm druk, maar gelukkig niet alleen met relatieve onbenulligheden als online shoppen! Ik ben ook ontzettend bezig met het uitvoeren van (hernieuwde) levensmissies, opdoen van nieuwe inzichten, maken van wereldverbeterende plannen en ander moois. Daarover later meer!