Crowdfunding

Kim wil alles doen wat in haar kracht ligt om nog flink wat jaartjes mee te kunnen. Belangrijk onderdeel van haar plan is deelname aan een vierweeks programma in het befaamde 3E-centrum in Zuid-Duitsland.

Om hierheen te kunnen hadden we – zoals het in de wereld nou eenmaal werkt – geld nodig. Een deel ervan schraapten we zelf bij elkaar, maar er bleef nog een aanzienlijk bedrag over. Daarom besloten we een kansje te wagen en zetten we een crowdfunding-actie op.

Tot onze grote verbazing en vreugde hadden we in één dag het bedrag al bij elkaar. Ongelooflijk. Hieronder lees je het bericht dat Chris ook op de actiepagina neerzette:

Mensen! Pf.

Ik ben er een beetje stil van. En Kim ook. Dit hadden we niet bepaald verwacht. De donaties bleven maar komen – we zijn er gewoon al! 

Ik ben iedereen die gedoneerd heeft en/of de actie deelde ontzettend dankbaar. Het liefst zou ik jullie allemaal persoonlijk bedanken, maar dat zou me een dag kosten.

Er zijn mensen bij die we goed kennen, maar ook mensen die we al heel lang niet gezien hebben – zelfs mensen die we helemaal niet kennen. Dit geeft niet alleen moed, maar ook nóg meer energie. 

Nu gaan we even bijkomen van de schrik. Wil je weten hoe het verder gaat? Via ons blog houden we je ze goed mogelijk op de hoogte.

Jullie zijn geweldig.
Geld inzamelen | Doneeractie.nl