Over mij

Hoe zal ik mezelf op dit moment eens omschrijven..? Oké, eerst maar eens de basics: mijn naam is Kim. Ik ben 34 jaar en gelukkig samenwonend met de meest geweldige, zorgzame en ruimhartige man van het land. Samen zijn wij de trotse eigenaars van twee jonge en onbezonnen kindjes, Jinte (5) en Midas (3).

Tot zover lekker standaard. Maar zoals ieder huisje z’n kruisje heeft, woekert er ook bij ons wat onder de oppervlakte. Letterlijk in mijn geval: ik heb dus kanker. En dan niet de versie waarbij het streven is dat de boel na wat porties chemo en bestraling weer vertrokken is.

Daar leek het drie jaar geleden nog een beetje op, toen ik erachter kwam. Maar sinds een tijdje weet ik dat het toch echt menens is. Beter word ik volgens de artsen nu niet meer, hopelijk nog wel een paar jaartjes ouder!

Voor die extra paar jaar ga ik zeker, daarvoor neem ik inmiddels braaf de medicijnen die mijn internist me heeft voorgeschreven. Maar ik ben ervan overtuigd dat er nog ontzettend veel meer is dat ik zelf kan doen om die brutale boefjes zo lang mogelijk koest te houden. Hier ben ik dan inmiddels ook druk doende mee. Wat en hoe precies, dat zal ik in mijn blogs met jullie delen.

En niet alleen ik, maar ook man Chris zal af en toe wat van zich laten horen. Gezellig!